Deputatul PSD Andreea Cosma, condamnată în primă instanţă într-un dosare de corupţie instrumentat de DNA Ploieşti, a anunţat, luni, la ieşirea de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, că a depus plângeri penale pe numele procurorilor care au intrumentat cauza, dar şi pe numele experţilor care au calculat prejudiciul în acest dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am făcut o altă plângere penală în care am calitatea de persoană vătămată împotriva a trei procurori care au contribuit la întocmirea rechizitoriului meu cu care mă judec încă la Înalta Curte şi a experţilor care au calculat prejudiciul” a declarat Andreea Cosma.

Aceasta a precizat că cei reclamaţi sunt procurorii Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu, iar pe lângă aceştia a depus reclamaţie şi pe nunele a doi experţi, respectiv expertul numit de instanţă şi expertul DNA care a realizat expertiza.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.