Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie derulează o anchetă vizând angajări de personal făcute la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), context în care au solicitat documente de la Departamentul de Resurse Umane al STS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

STS a confirmat, la solicitarea Profit.ro şi News.ro, că a pus la dispoziţia DNA documente, punctual, de resortul resurselor umane.

”STS a răspuns şi va răspunde cu deschidere organelor de cercetare. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm faptul că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Surse judiciare au declarat că DNA a solicitat documente referitoare la concursuri de angajare sau la selecţii de personal organizate în mandatul lui Sorinel Vasilca la conducerea STS. Vasilca a deţinut funcţia de director al STS în perioada 1 august 2017 -  29 iulie 2019.

Până la ora transmiterii ştirii, Direcţia Naţională Anticorupţie nu a răspuns solicitării de a oferi informaţii în legătură cu acest subiect.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.