Fostul preşedinte al AEP Ana Maria Pătru, care a fost citată miercuri la DNA Ploieşti în calitate de suspect în al doilea dosar de corupţie, îi recuză pe cei doi procurori de caz, avocatul ei depunând o cerere în acest sens. La sediul DNA Ploieşti au ajuns şi doi inspectori judiciari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avocatul Anei Maria Pătru a depus o cerere la DNA prin care îi recuză pe cei doi procurori care instrumentează al doilea dosar de corupţie al clientei sale, unul dintre anchetatori fiind şeful Serviciului Teritorial Ploieşti din cadrul DNA, procurorul Lucian Onea, au declarat surse apropiate dosarului.

Conform acestora, solicitarea a fost trimisă prin fax la DNA, care urmează a dispune.

"În cazul în care cererea de recuzare se aprobă, dosarul va ajunge la o altă structură din cadrul DNA Ploieşti", au precizat sursele citate. Ana Maria Pătru se află de la ora 10:00 la DNA Ploieşti, iar la ora transmiterii acestei ştiri aşteaptă pe hol împreună cu avocatul său.

De altfel, la sosirea la DNA, Ana Maria Pătru a invocat numele procurorului Onea, despre care a spus că împreună cu fostul preşedinte SIVECO, denunţător în dosar, se gândeşte ce dosare să îi mai facă.

Ea a spus despre cei doi că fac parte dintr-un "grup infracţional organizat".

Pătru a precizat că are calitatea de suspect. "Bănuiesc şi în ce dosar", a adăugat ea, vorbind despre "doamna Socol, care îşi aduce camarila şi mai face nişte denunţuri".

Fosta şefă a AEP a susţinut că i-a fost sunat copilul la şcoală pentru a-i spune că ea trebuie să vină în calitate de suspect la DNA.

"S-au gândit ei aşa frumos ieri să îmi sune copilul şi să îi spună că trebuie să vin eu la dumnealor astăzi.(...) Asta e maniera în care fac dumnealor anchete. Mi-au sunat copilul la şcoală. Ştiţi că pot să probez lucrul acesta", le-a spus ea jurnaliştilor

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.