Secţia pentru procurori a avizat favorabil, luni, numirea lui Alex Florin Florenţa în funcţia de procurori general al României. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil propunerea ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a domnului FLORENŢA ALEX – FLORIN, procuror şef al Biroului tehnic şi de criminalistică din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în prezent delegat în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism”, anunţă, luni, CSM.

Instituţia precizează că decizia a fost luatăm cu unanimitate de voturi.

Ministrul Justiţiei Cătălin Predoiu a anunţat, în 27 februarie, propunerile pentru funcţiile de procuror general şi de procuror şef al DNA, acestea fiind Alex Florin Florenţa şi, respectiv, Marius Ionuţ Voineag.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.