Un bărbat de 60 de ani a fost trimis în judecată de procurorii din Alba după ce şi-a agresat fosta parteneră, încălcând un ordin de protecţie şi mergând la şcoala unde aceasta lucrează. El a violat-o pe femeie, faptele având loc în şcoală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis, luni, că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Cugir, a fost trimis în judecată pentru viol, lovire sau alte violenţe şi încălcarea ordinului de protecţie. 
 
“S-a reţinut astfel că la data de 08.01.2024, în jurul orei 19.00, deşi avea obligaţia de a nu se apropia de persoana vătămată, fost concubină, în vârstă de 54 de ani, şi de a nu se apropia de locul de muncă al acesteia, Şcoala Gimnazială Iosif Pervain din Oraş Cugir, jud. Alba, obligaţii stabilite prin ordin de protecţie dispus la data de 15.11.2023, prin sentinţă civilă a Judecătoriei Alba Iulia, inculpatul a pătruns în incinta Şcolii Gimnaziale Iosif Pervain, loc unde a agresat victima prin aplicarea de lovituri succesive la nivelul capului şi corpului cu o coadă de topor din lemn”, au precizat procurorii.
 
Ei au menţionat că femeia a suferit leziuni pentru care a avut nevoie de trei, patru zile de îngrijiri medicale. 
 
“Totodată, imediat după pătrunderea în incinta Şcolii Gimnaziale Iosif Pervain şi ulterior agresării fizice a victimei, inculpatul a constrâns persoana vătămată la întreţinerea de relaţii sexuale în multiple modalităţi”, a transmis sursa citată.
 
Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, cererea fiind admisă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.