Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski afirmă, în mesajul zilnic către popor, că ocupanţii au lovit din nou Harkovul şi comunităţile din regiuni, unde există victime, răniţi şi morţi. El mai arată că în Donbas, încercările de ofensivă nu se opresc, iar situaţia de acolo nu devine mai uşoară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În fiecare zi primim şi experimentăm o mulţime de ştiri dureroase. Războiul continuă, bombardamentele ruseşti nu se opresc nici măcar o zi”, spune preşedintele Ucrainei.
 
El afirmă că luni au avut loc lovituri regulate la Mykolaiv - rachete, artilerie.
 
”Ocupanţii au lovit din nou Harkovul şi comunităţile din regiune - Staryi Saltiv, Zolochiv, Bayrak şi altele. Există victime - răniţi şi morţi. În Donbas, încercările de ofensivă nu se opresc, situaţia de acolo nu devine mai uşoară, iar pierderile nu se reduc”, spune Zelenski. 
 
Marţi, trupele ruseşti au lansat mai multe lovituri cu rachete asupra oraşului Nikolaiv, potrivit primarului oraşului, citat de Ukrinform.
 
 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.