Preşedintele Volodimir Zelenski i-a criticat p eunii oficiali ai săi, subliniind că nu este momentul pentru "declaraţii zgomotoase".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi aş dori să subliniez un lucru important pentru toţi reprezentanţii autorităţilor de stat şi locale, ai sferei militare şi a altor persoane care comentează evenimentele de pe front, planul de apărare al comandamentului, pregătirea operaţiunilor specifice etc. Regula generală este simplă: războiul nu este cu siguranţă momentul pentru vanitate şi declaraţii zgomotoase. Cu cât oferiţi mai puţine detalii concrete despre planurile noastre de apărare, cu atât va fi mai bine pentru implementarea acelor planuri de apărare", a spus el

Zelenski cosideră că unii oficiali sunt iresponsabilii. "Dacă vrei să dai titluri mari, asta e un lucru. Sincer iresponsabil. Dacă vreţi victoria pentru Ucraina, atunci acesta este un alt lucru şi ar trebui să vă simţiţi responsabilitatea pentru fiecare cuvânt pe care îl spuneţi despre pregătirea statului nostru pentru apărare sau contraofensivă".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.