Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă că au fost lupte grele în mai multe zone ale ţării, iar ”armata rusă cheltuieşte resurse enorme pentru a captura cel puţin încă un kilometru în Donbas”. ”Ar trebui să ne gândim doar la cum să învingem”, susţine preşedintele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost o noapte extrem de grea în Harkov - peste zece persoane au murit. Nikolaiv şi Zaporojie au fost din nou bombardate. Armata rusă cheltuieşte resurse enorme pentru a captura cel puţin încă un kilometru în Donbas. Oficialii ruşi reiterează ameninţările la adresa Odesa şi a altor oraşe din Ucraina”, a declarat Zelenski, în ultimul mesaj video postat pe reţelele de socializare.  

Preşedintele ucrainean susţine că nu există decât varianta câştigării războiului: ”Putem şi ar trebui să ne gândim doar la cum să învingem. Pentru a învinge pe câmpul de luptă, pe frontul politic, în confruntarea informaţională, în plan economic, peste tot...”.  

”Să credem în noi înşine, să ne ajutăm reciproc, să protejăm interesele Ucrainei şi să ştim că va fi pace. Cel care luptă şi luptă cu înţelepciune câştigă”, a adăugat preşedintele.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.