Preşeeintele ucrainean Volodimir Zelenski a discutat, joi, cu Barbra Streisand, care este ambasador al platformei UNITED24. ”Este foarte important pentru noi ca astfel de oameni talentaţi şi celebri din lume să susţină platforma”, a transmis Zelenski.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În timpul unei convorbiri online, am discutat detaliile colaborării noastre cu Barbra Streisand, care a devenit ambasadorul platformei de strângere de fonduri UNITED24 în direcţia Ajutor medical", a anunţat, joi, pe Telegram, Volodimir Zelenski.  

Preşedintele ucrainean apreciazăcă ”poate că lumea a obosit puţin să se gândească zilnic la Ucraina”.  

”Comunităţile din SUA şi din ţările europene continuă să ne susţină şi să ne ajute. Este foarte important pentru noi ca astfel de oameni talentaţi şi celebri din lume să susţină platforma UNITED24 @u24_gov_ua. Doamnă Streisand, vă mulţumim că susţineţi Ucraina”, a mai transmis preşedintele.  

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.