Zeci de persoane iau cu asalt Ambasada israeliană din Iordania, în urma exploziei de la spitalul din Gaza, care s-ar fi soldat cu sute de morţi şi pe care Hamas o pune pe seama Israelului, relatează Times of Israel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipurile de pe Twitter arată o mulţime furioasă care înconjoară clădirea şi încearcă să forţeze intrarea înăuntru. Nu este imediat clar dacă în clădire se aflau angajaţi israelieni.

Ministerul de Externe al Israelului nu a reacţionat încă.

Ammanul urmează să găzduiască miercuri un summit cu preşedintele american Joe Biden, la care mai participă regele Iordaniei şi preşedintele egiptean. La reuniune a fost invitat şi preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, dar potrivit unei surse citate de presa israeliană acesta şi-ar fi anulat participarea în semn de protest faţă de bombardarea spitalului din Gaza.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.