Americana Kristin Anderson îşi petrecea noaptea într-un club de noapte newyorkez la începutul anilor '90, atunci când un bărbat s-a aşezat lângă ea pe canapeaua de catifea roşie, înainte de a-şi întinde mâna pe sub fusta acesteia şi de a o atinge în zona genitală. Femeia susţine că atunci când s-a întors pentru a-şi privi în ochi agresorul, l-a recunoscut imediat pe republicanul Donald Trump. Acuzaţia vine în contextul în care cel puţin saşe femei au mărturisit în ultima săptămână că au fost pipăite sau sărutate forţat de către miliardarul republican, relatează Washington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avea un aspect deosebit - cu frizura şi sprâncenele. Adică, nimeni altcineva nu are acele sprâncene”, a mărturisit femeia într-un interviu emoţionant pentru jurnaliştii de la Washington Post.

Anderson era doar o tânără, care încerca să-şi facă o carieră de model în metropola newyorkeză, atunci când miliardarul a pipăt-o într-un club de noapte. Aceasta susţine că a fost extrem de scârbită de incident, iar prietenii ei s-au gândit că: ”Donald este un om scârbos. Cu toţii ştim că este un om scârbos. Hai să depăşim momentul”.

În ultimii ani, femeia le-a povestit despre incident unor rude şi prieteni. Kelly Stedman confirmă faptul că Anderson i-a povestit după doar câteva zile despre momentul în care miliardarul republican şi-a băgat degetele pe sub fusta acesteia, în timp ce femeia stătea la o masă cu prietenii ei.

”Eram ca fetele la un brunch la Great Jones Cafe din Manhattan”, îşi aminteşte Stedman. Aceasta a râs împreună cu prietenele ei depre comportamentul ”patetic” al lui Donald Trump.

Kristin Anderson a locuit în metropola newyorkeză în perioada 1991-2008, înainte de a se muta pe coasta de vest pentru a deveni fotograf.

”Era un moment în care fetele povesteau cum nişte bătrâni slinoşi le-au făcut avansuri. Aşa am aflat eu despre această poveste”, a declarat un alt prieten al femeii agresate.

Anderson este doar una dintre femeile care l-au acuzat în ultima săptămână de avansuri sexuale şi hărţuire pe Donald Trump.

Campania republicană a dezminţit imediat acuzaţiile, susţinând că este vorba despre o altă femeie care lansează acuzaţii false.

”Trump dezminte vehement aceste acuzaţii ridicole, făcute de o persoană care încearcă să obţină publicitate gratuită. Este absolut ridicol”, a declarat purtătoarea de cuvânt a miliardarului republican, Hope Hicks.

Însă, Anderson nu este cea care a contactat publicaţia Washinton Post. Femeia a fost iniţiat contactată de o jurnalistă, care a auzit povestea de la o cunoştinţă comună. De asemenea, aceasta s-a gândit mai multe zile dacă vrea sau nu să povestească incidentul pentru publicaţia americană, având în vedere modul în care presa conservatoare a scris despre femeile ce l-au acuzat pe republican de agresiune sexuală.

”Este vorba de un avans sexual. Nu ştiu de ce s-a comportat în acest mod. Parcă voia doar să demostreze că poate să facă aşa ceva şi nimic nu i se va întâmpla. Nu a existat nicio conversaţie. Nici măcar nu ne-am privit prea bine. A fost o situaţie întâmplătoare...”, a declarat femeia, care a recunoscut că este indecisă politic şi nu susţine niciuna dintre campanii.

Săptămâna trecută, presa americană a publicat un videoclip din urmă cu mai bine de un deceniu, în care miliardarul republican se laudă că poate să pipăie neinvitat femeile pentru că este celebru. De asemenea, acesta a făcut mai multe comentarii vulgare şi obsene despre femei, care au dus la prăbuşirea sa imediată în sondajele realizate de cele mai importante instituţii media americane.

De la acest incident, până la şase femei l-au acuzat în mod public pe republican că le-a făcut avansuri sexuale şi le-a pipăit în locuri publice, deşi acestea l-au respins.

Donald Trump a reacţionat faţă de acuzaţiile de agresiune sexuală lansate împotriva sa de două femei, susţinând că asemenea declaraţii sunt ”absolut false” şi că va aduce dovezi în apărarea sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.