Premierul britanic Liz Truss a insistat că va conduce Partidul Conservator la următoarele alegeri generale, în ciuda contextului politic care o face să se lupte pentru a-şi salva autoritatea, transmite BBC. Ea a afirmat într-un interviu că mandatul său de o lună de zile "nu a fost perfect", dar că a "reparat" greşelile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul şi-a cerut scuze pentru că a făcut greşeli, după ce noul cancelar Jeremy Hunt a renunţat la aproape toate planurile sale de reducere a impozitelor pentru a stabiliza turbulenţele de pe piaţă.
 
Ea a adăugat că mandatul său de o lună de zile "nu a fost perfect", dar că a "reparat" greşelile.
 
Şi a spus că ar fi fost "iresponsabil" să nu schimbe cursul.
 
Într-un interviu acordat BBC, ea a declarat că este în continuare hotărâtă să stimuleze creşterea economică a Marii Britanii, dar a recunoscut că acum va fi nevoie de mai mult timp pentru a realiza acest lucru.
 
"Rămân dedicată viziunii, dar va trebui să o realizăm într-un mod diferit", a spus ea.Aceasta vine după o zi dramatică la Westminster, după ce dl Hunt a anunţat că aproape toate reducerile de taxe anunţate în mini-bugetul de luna trecută vor fi eliminate.
 
Decizia a fost salutată de investitori, dar a lăsat agenda economică a dnei Truss în zdrenţe la doar câteva săptămâni de la preluarea mandatului.
 

Lizz Truss este presată să demisioneze din funcţia de premier, inclusiv de membri ai Partidului Conservator, la doar şase săptămâni de când a venit în Downing Street, transmite CNBC.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.