Vladimir Sungorkin, redactorul-şef al ziarului Komsomolskaya Pravda, a murit subit, la vârsta de 68 de ani, potrivit anunţului oficial al cotidianului. Cauza decesului nu a fost comunicată oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tragedia s-a petrecut în regiunea Primorski în timpul unei călătorii cu scopul de a strânge materiale pentru scrierea unei cărţi despre marele explorator al Orientului Îndepărtat, Vladimir Arseniev.

Cauza decesului nu a fost comunicată în mod oficial, însă o sursă apropiată a declarat că ar fi fost vorba despre un ”accident vascular celebral”, relatează agenţia de presă rusă TASS.

Vladimir Sungokin şi-a început cariera în 1976 în funcţia de corespondent pentru ziarul Komsomolskaya Pravda. Din 1981, a fost corespondent pentru ziarul Sovetskaya Rossiya.

În 1985, a revenit la ziarul Komsomolskaya Pravda.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.