Prim-ministrul ungar Viktor Orban consideră că cea mai mare miză la alegerile parlamentare de duminică este dacă Ungaria se implică sau nu în război, relatează MTI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Într-un videoclip publicat marţi pe pagina sa de Facebook, , Viktor Orbán a spus, referindu-se la războiul din Ucraina: “Ajutorul nostru nu este ajutor, dacă ne ruinăm, chiar dacă inima noastră bate pentru ucraineni”.

“Nu ajută dacă Ungaria dă faliment între timp”, a adăugat el.

Premierul declarat: Solicitarea ucrainenilor şi a stângii din Ungaria “să închidem pur şi simplu conductele de energie care vin din Rusia nu poate fi îndeplinită, pentru că ne-am ruina pe noi înşine”.

"Mă îndoiesc că am ajuta pe cineva făcând aceasta", a subliniat premierul.

Viktor Orbán a mai spus: “În momentul acesta, cea mai mare miză a alegerilor: războiul distruge, pacea construieşte, întrebarea este dacă ne implicăm în război sau nu”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.