Şoferul preşedintelei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 luni, astfel că aceasta a fost nevoită să anuleze participarea la plenul Parlamentului European de la Strasbourg, de săptămâna aceasta, informează politico.eu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Von der Leyen a anunţat vestea pe Twitter şi a spus că se întoarce la Bruxelles. "Cu regret anunţ că trebuie să-mi anulez participarea la plenul @Europarl_EN”, a scris ea.

Un purtător de cuvânt a spus că von der Leyen a călătorit la Strasbourg cu maşina şi se întorcea la Bruxelles tot cu maşina.

Procedurile de la Strasbourg de săptămâna aceasta includ o slujbă de pomenire pentru preşedintele Parlamentului, David Sassoli, care a murit săptămâna trecută, chiar înainte de încheierea mandatului său, precum şi alegerea planificată anterior a succesorului său.

La ceremonia comemorativă de luni seară, von der Leyen trebuia să susţină un discurs alături de preşedintele Consiliului European Charles Michel şi cu preşedintele francez Emmanuel Macron.

Prim-vicepreşedintele Frans Timmermans ar fi în mod normal înlocuitorul preşedintei Comisiei Europene la lucrările de la Strasbourg.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.