Un vehicul a intrat într-o mulţime de oameni în vestul Berlinului, iar incidentul s-a soldat cu cel puţin 10 persoane rănite, a relatat, miercuri, postul public german rbb24, citând serviciile de urgenţă, potrivit Reuters. Incidentul s-a soldat cu cel puţin o persoană ucisă şi cel puţin 30 de persoane rănite, relatează cotidianul german Bild.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Un purtător de cuvânt al serviciului de pompieri al capitalei germane a declarat pentru Reuters că aproximativ 30 de persoane au fost rănite.

”Se crede că un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de oameni. Nu se ştie încă dacă a fost un accident sau un act intenţionat”, a precizat poliţia, adăugând că bărbatul a fost reţinut la faţa locului.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Nu au fost disponibile imediat informaţii suplimentare cu privire la incident.

Incidentul a avut loc în apropierea locului unde s-a petrecut atacul mortal de pe 19 decembrie 2016, când Anis Amri, un solicitant de azil tunisian cu legături islamiste, a furat un camion, l-a omorât pe şofer, iar apoi a intrat cu vehiculul într-un târg de Crăciun, la Berlin, ucigând 11 persoane şi rănind alte zeci de persoane.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.