Spaţiul aerian al R.Moldova a fost temporar închis marţi, din motive de securitate, fiind redeschis după mai mult de trei ore, conform anunţului Autorităţii Aeronautice Civile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Urmare a şedinţei Comisiei Interdepartamentale pentru Managementul Spaţiului Aerian, a fost emis un NOTAM de închidere temporară a spaţiului aerian al Republicii Moldova la ora 11.24, 14 februarie, în scopul asigurării siguranţei şi securităţii aviaţiei civile. La ora 14.47, spaţiul aerian a fost redeschis”, a transmis Autoritatea Aeronautică Civilă, conform Ştiri.md.

UPDATE - ”Drag pasager, ţinem să te informăm despre faptul că spaţiul aerian moldovenesc a fost închis pentru o perioadă de 4 ore, iar pentru siguranţa ta, zborurile #HiSky planificate în acest interval, cu aterizare la Chişinău vor fi redirecţionate spre Aeroportul din Iaşi.  Revenim cu un update informaţional”, a transmis şi compania aeriană HiSky.

UPDATE - ”Stimaţi pasageri, în acest moment, spaţiul aerian al Republicii Moldova este închis, suntem în aşteptarea reluării zborurilor. Orarul planificat astăzi va suferi modificări.Stimaţi pasageri, cei care vă aflaţi în aeroport, la bord sau urmează să zburaţi astăzi, vă rugăm să păstraţi calmul şi să urmăriţi panourile informative din aeroport, online pe www.airmoldova.md şi www.airport.md. Vom reveni cu informaţii!”, a transmis compania Air Moldova.

UPDATE - Informaţia a fost confirmată pentru UNIMEDIA, de către Rodica Rusu, purtătoarea de cuvânt al Aeroportului Internaţional Chişinău.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Contactată de reporterii Deschide.md, Irina Bodolica, purtătorul de cuvânt al Autorităţii Aeronautice Civile, a declarat că va reveni în scurt timp cu detalii la acest subiect.

Totuşi, pe pagina Aeroportului Internaţional Chişinău se anunţă că unele curse nu au decolat, iar altele nu au putut ateriza sau nu au mai ajuns la Chişinău, printre acestea aflându-se şi o cursă de la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.