Treisprezece oameni au murit şi cel puţin şapte au fost răniţi în incendiul puternic izbucnit, duminică, după ce un avion a aterizat de urgenţă pe aeroportul Şeremetievo, din Moscova. Dintre cele 13 victime, două erau copii. Avionul avea la bord 73 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Comisia de Investigaţii din Rusia a anunţat că 13 persoane au murit în incendiul puternic izbucnit, duminică, după ce un avion a aterizat de urgenţă pe aeroportul Şeremetievo, din Moscova, relatează rt.com.

Dintre cele 13 victime, două erau copii.

Alte şapte persoane au fost rănite, dintre acestea trei fiind în stare gravă.

Potrivit autorităţilor, avionul Suhoi al companiei Aeroflot a luat foc după o aterizare violentă.

Avionul avea la bord 73 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

Anchetatorii au precizat că avionul decolase cu destinaţia Murmansk, însă a trebuit să revină la Moscova din cauza unor probleme nespecificate.

Iniţial, presa rusă a scris că în urma incidentului a murit o persoană şi alte câteva au fost rănite. De asemenea, presa a notat că avionul a aterizat de urgenţă după aproximativ jumătate de oră de la decolare, din cauza unui incendiu la bord.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu avionul în flăcări la şi după aterizare.

În imaginile apărute pe reţelele de socializare se poate vedea avionul în flăcări la şi după aterizare.

Pottrivit rt.com, pilotul avionului a anunţat că există o stare de urgenţă la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Şeremetievo cu destinaţia Murmansk. Avionul a aterizat după 27 de minute de zbor.

Pentru stingerea incendiului puternic au intervenit câteva autospeciale, iar la faţa locului au fost chemate mai multe ambulanţe pentru preluarea răniţilor.

Rt.com scrie că avionul, căruia incendiul i-a distrus coada şi partea din spate a fuselajului, era relativ nou, fabricat în 2017 sau în 2018.

Autorităţile au deschis o anchetă după acest incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.