Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a transmis, miercuri, un mesaj de condoleanţe după accidentul feroviar din Grecia. La rândul său, preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis întreaga susţinere, într-un mesaj în limba greacă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Gândurile mele se îndreaptă spre poporul grec după teribilul accident feroviar care a făcut atâtea victime noaptea trecută lângă Larissa. Întreaga Europă este în doliu alături de voi. De asemenea, le doresc însănătoşire grabnică tuturor celor răniţi”, a scris, la rândul său, pe Twitter, Ursula von der Leyen.

Aceasta a adăugat şi un mesaj în limba greacă: ”Suntem alături de voi”.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Profund întristată de teribilul accident feroviar de lângă Larissa, în Grecia. Sincerele mele condoleanţe tuturor victimelor, familiilor şi prietenilor acestora”, a scris, miercuri, pe Twitter, preşedintele Parlamentului European.

Roberta Metsola a mulţumit ”tuturor salvatorilor şi personalului medical de la faţa locului”.

”Gândurile noastre sunt alături de poporul grec după acest eveniment tragic”, a adăugat Roberta Metsola.

Cel puţin 32 de persoane au murit şi peste 85 au fost rănite când un tren de pasageri care transporta peste 350 de persoane s-a ciocnit cu un tren de marfă, marţi seară, cu puţin înainte de miezul nopţii, în Tempi, în centrul Greciei, în apropiere de oraşul Larissa.

Acţiunile de salvare sunt în plină desfăşurare, iar bilanţul victimelor ar putea să crească.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.