Palatul Versailles a fost evacuat sâmbătă pentru a şasea oară în decurs de o săptămână, din cauza unei ameninţări cu bombă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din motive de securitate, Palatul Versailles evacuează vizitatorii şi se va redeschide după efectuarea de verificări. Vă mulţumim pentru înţelegere”, este mesajul postat pe contul X al palatului.
 

Pour des raisons de sécurité, le château de Versailles évacue les visiteurs et procèdera à la réouverture dès que les vérifications auront été menées. Nous vous remercions de votre compréhension. pic.twitter.com/nxuNt0kil6

— Château de Versailles (@CVersailles) October 21, 2023

Evacuarea a fost decisă după ce un mesaj referitor la o alertă cu bombă a fost postat pe platforma moncommissariat.fr, ca şi în situaţiile precedente în care clădirea a fost evacuată, au declarat pentru aFP surse din poliţie, conform bfmtv.com.

Alertele false cu bombă s-au înmulţit în Franţa după atacul jihadist din 13 octombrie, soldat cu moartea unui profesor.

Palatul Versailles a fost evacuat sâmbătă, 14 octombrie şi apoi marţi, miercuri, joi şi vineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.