Sajid Javid, ministrul britanic al Sănătăţii, a anunţat că este contaminat cu SARS-CoV-2 şi că simptomele pe care le prezintă sunt uşoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat pe Twitter, el a scris: „În această dimineaţă am primit un rezultat pozitiv la testul Covid-19. Aştept rezultatul PCR, dar, din fericire, am ambele doze de vaccin şi simptomele sunt uşoare”.

Ministrul se află în izolare, acasă, cu familia lui, după ce a efectuat un test rapid. Vineri seară, el s-a simţit „puţin ameţit”.  

El a fost numit ministru al Sănătăţii luna trecută, după ce Matt Hancock a fost nevoit să demisioneze în urma unui scandal ce a implicat-o pe consiliera lui Gina Coladangelo, cu care are o relaţie.

Un purtător de cuvânt din cadrul ministerului a subliniat că Guvernul britanic trebuie să renunţe la planurile de a elimina restricţiile în Anglia începând de luni.

Munira Wilson a transmis: „Îmi doresc cu adevărat ca Sajid Javid, echipa şi familia lui să fie bine şi toţi cei cu care a fost în contact în ultimele zile. Asta arată că nimeni nu e în siguranţă în faţa virusului letal. Guvernul trebuie să regândească planurile nechibzuite pentru luni. Prin relaxarea tuturor restricţiilor cu numărul de cazuri crescând, ei experimentează cu vieţile oamenilor”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.