Mai multe explozii s-au auzit, luni dimineaţă, în Kiev şi Harkov, în timp ce în Cernihiv este alertă de raid aerian, anunţă theguardian. O rachetă a lovit o clădire rezidenţială, iar o femeie a fost rănită în incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Ziarul Kiev Independent anunţă alerte de raid aerian la Kiev, locuitorii fiind sfătuiţi să se îndrepte spre adăposturi. 

UPDATE: O femeie a fost rănită în urma incendiului. 

Între timp, autorităţile au reuşit să stingă focul. 

UPDATE: Serviciul de stat al comunicaţiilor speciale al Ucrainei, citat de thequardian, anunţă că o rachetă a lovit o clădire rezidenţială din Cernihiv. 

Două etaje inferioare au fost incendiate, dar în prezent, nu există informaţii despre victime.

ŞTIRE INIŢIALĂ:  Luni dimineaţă, au fost auzite mai multe explozii în capitala ucraineană Kiev şi în principalul oraş Harkov, a anunţat Serviciul de stat al comunicaţiilor speciale al Ucrainei, citat de theguardian.  

Potrivit oficialilor ucraineni, înainte de asta, Kievul a fost liniştit.  

”Se aud din nou explozii la Kiev şi Harkov. Înainte de asta, în capitala Ucrainei a fost calm timp de câteva ore”, a transmis Serviciul de stat al comunicaţiilor speciale al Ucrainei.  

De asemenea, ziarul Kiev Independent anunţă că a fost declanşată o alertă de raid aerian la Cernihiv, iar locuitorii sunt îndemnaţi să se îndrepte către cel mai apropiat adăpost.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.