Contul de Twitter al fostului preşedinte american Donald Trump a fost din nou restabilit, sâmbătă seară, după decizia lui Elon Musk de a ridica suspendarea, decisă la scurt timp după asaltul Capitoliului de la Washington în ianuarie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, însă, că nu este interesat să revină pe Twitter, conform Reuters.

„Nu văd niciun motiv pentru asta”, a spus fostul preşedinte când a fost întrebat dacă intenţionează să revină pe Twitter.

Contul de Twitter al lui Trump, care avea peste 88 de milioane de urmăritori înainte de a fi interzis pe 8 ianuarie 2021, a început să acumuleze adepţi şi a avut aproape 100.000 de urmăritori până sâmbătă la ora 22:00 ET. Unii utilizatori au susţinut iniţial că nu au putut urmări contul după ce a fost reactivat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Noul proprietar al reţelei sociale, un apărător înverşunat al libertăţii de exprimare, lansase un sondaj în rândul abonaţilor săi, care au spus în mare parte „da” revenirii politicianului republican pe platformă.

"Oamenii au vorbit. Contul lui Trump va fi restabilit", a scris el pe Twitter.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.