Un avion s-a prăbuşit duminică în timpul unei demonstraţii aeronautice în Ungaria, provocând moartea a două persoane şi rănirea altor patru la sol, au anunţat autorităţile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Potrivit informaţiilor preliminare, în afară de pilot, în aeronavă se afla un pasager... Ambii şi-au pierdut viaţa", a precizat poliţia ungară într-un comunicat.

Accidentul a avut loc în regiunea Szkesfehervar, la 70 de kilometri sud-vest de Budapesta. Patru persoane au fost rănite la sol, dintre care trei cu arsuri grave, au precizat serviciile de urgenţă. Printre cei grav răniţi se numără o femeie, un bărbat şi o tânără. Un copil a suferit răni minore.

Potrivit unei înregistrări video postate online de presa locală, avionul - un T-28 Trojan al armatei americane fabricat în 1951, potrivit presei ungare - a intrat în picaj şi a explodat la sol. "Avionul de mici dimensiuni a căzut aproape de o maşină parcată, care a luat foc", a precizat poliţia într-un comunicat.

Prăbuşirea a avut loc foarte aproape de locul spectacolului aerian", care atrăsese mii de persoane
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.