Marton Aszalos, un tânăr paramedic al ambulanţei maghiare şi medicul veterinar Eniko Tokacs-Mathe au trebuit să-şi anuleze nunta de două ori în timpul pandemiei şi, în sfârşit, se pregătesc pentru marea lor zi în această vară, deoarece restricţiile COVID-19 din Ungaria sunt ridicate, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cuplul, care s-a întâlnit în 2016 la o clinică în care lucra Eniko şi Marton era atunci stagiar, susţine că acest carusel de emoţii prin care au trecut în ultimele 18 luni i-a epuizat, dat le-a şi întărit relaţia.

"Din cauza pandemiei, a trebuit să ne planificăm nunta pentru a treia oară, atât data, cât şi locul de desfăşurare. Pandemia a avut, de asemenea, o afectare mentală şi fizică gravă asupra logodnicului meu deoarece lucrează pe ambulanţă", a spus Eniko, de 30 de ani.

Au organizat o ceremonie civilă în urmă cu o lună şi se pregătesc pentru o petrecere de nuntă cu peste 100 de invitaţi în oraşul Mako, de lângă graniţa cu România. Eniko este din Transilvania şi multe dintre rudele ei vor trece în Ungaria pentru a participa.

Ei şi-au repetat valsul pentru ziua nunţii. "'Înainte mâ gândeam că principalele mele griji ar fi dacă vom face dansul vine, dacă va fi bine cu  machiajul şi părul. Dar acum sunt doar fericită şi sper că toţi oaspeţii şi rudele putem sărbători împreună”, a spus tânăra.


Multe cupluri sunt uşurate acum că, odată ce 53% dintre unguri sunt vaccinaţi, pot organiza evenimente şi se pot căsători.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.