Un român în vârstă de 24 de ani s-a luat la bătaie cu o patrulă de poliţie în centrul oraşului austriac Klagenfurt şi a încercat să muşte un agent în timpul arestării, relatează presa austriacă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În momentul când o maşină de poliţie a oprit la un semafor, românul a început să facă gesturi jignitoare, arătându-le poliţiştilor inclusiv degetul din mijloc, aparent fără niciun motiv.

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 15.15. Mai întâi, tânărul de 24 de ani a făcut gesturi jignitoare poliţiştilor din maşina de patrulare, apoi s-a întins cu spatele pe capota maşinii de patrulare şi a continuat să facă gesturi jignitoare la adresa poliţiştilor care stăteau în vehicul.

Când agenţii i-au cerut să se îndepărteze de vehicul, bărbatul a atacat o poliţistă.

În timpul arestării sale ulterioare, acesta a încercat să muşte un agent. Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească un spray cu piper împotriva lui.

Bărbatul a fost reţinut temporar şi dus în arestul poliţiei din Klagenfurt după ce a primit îngrijiri medicale.

El va fi raportat, după ce ancheta va fi finalizată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.