Un ministru britanic a atras atenţia asupra primelor tensiuni din executivul conservator, după ce a susţinut că premierul Theresa May nu are majoritatea parlamentară necesară pentru a scoate Marea Britanie de pe piaţa unică a UE, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu cred că are majoritatea din Camera Comunelor pentru a părăsi piaţa unică”, a declarat Anna Soubry, care a făcut campanie pentru rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană.

De asemenea, aceasta conduce ministerul pentru Întreprinderi Mici, Industrie şi Companii.

Reacţia acesteia vine la scurt timp după ce ministrul Apărării, Michael Fallon, a spus că poziţia executivului nu s-a schimbat cu privire la Brexit, în ciuda pierderii majorităţii conservatoare în Camera Comunelor.

Aceste declaraţii contradictorii din partea miniştrilor britanici atrag atenţia asupra diviziunilor interne şi a confuziei generale din Partidul Conservator.

Mulţi politicieni sunt de-a dreptul furioşi, după ce mulţi parlamentari conservatori şi-au pierdut circumscripţiile din cauza unor alegeri absolut inutile şi care au distrus majoritatea dreptei din Camera Comunelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.