Un jurnalist video al Reuters, Issam Abdallah, a fost ucis în timpul serviciului, în sudul Libanului, în timp ce acoperea schimburi de tiruri la frontiera dintre Israel şi Liban, anunţă vineri într-un comunicat Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem profund întristaţi să aflăm că jurnalistul nostru video Issam Abdallah a fost ucis”, se arată în comunicat.

Issam Abdallah făcea parte dintr-o echipă Reuters care se afla în sudul Libanului de unde asigura un semnal video în direct.

”Căutăm urgent informaţii suplimentare, cooperăm cu autorităţile din regiune şi susţinem familia şi colegii lui Issam”, anunţă Reuters.

Mai mulţi jurnalişti au fost răniţi vineri seara, într-un bombardament israelian în sudul Libanului, potrivit unui corespondent AFP la faţa locului.

rachete au căzut în sectorul în care se afla un grup de jurnaliţti de la cel puţin trei instituţii de presă, în satul de frontieră Alma el-Shaab.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.