Jurnalistul Jacob Bernstein de la NY Times a recunoscut miercuri după-amiază că a catalogat-o drept ”prostituată” pe Melania Trump în timpul unei discuţii cu actriţa Emily Ratajkowski. De asemenea, acesta şi-a cerut scuze pentru comentariile nepotrivite cu privire la Prima Doamnă, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bernstein a explicat că declaraţiile sale au fost ”prosteşti” şi s-au bazat pe ”zvonuri nefondate”. 

Publicaţia New York Times a reacţionat, precizând că o asemenea declaraţie este ”nepotrivită”.

”La o petrecere de azi-noapte, un reporter care nu se ocupă de Washington sau de politică a făcut referire la o serie de zvonuri nefondate cu privire la Melania Trump. Deşi comentariul său nu era destinat publicului, vorbim totuşi de un incident nepotrivit care nu ar fi trebuit să se întâmple. Editorii au vorbit cu respectivul reporter despre scăpare”, se arată într-un mesaj postat de NY Times.

Actriţa Emily Ratajkowski este cea care a dezvăluit pe Twitter comentariile nepotrivite ale jurnalistului NY Times, însă nu l-a numit pe Bernstein.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.