Un incendiu uriaş a devastat sâmbătă un depozit aparţinând unuia dintre cei mai mari comercianţi online din Sankt Petersburg, a declarat Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă, spunând că pompierii au reuşit să oprească răspândirea acestuia, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proprietarul depozitului, Wildberries, a declarat într-un comunicat că tot personalul acestuia a fost evacuat. Nimeni nu ar fi fost rănit.

Nu s-a spus imediat cum a izbucnit incendiul în suburbia celui de-al doilea mare oraş al Rusiei, care a cuprins 70.000 de metri pătraţi şi a fost calificat ca categoria a cincea, cel mai grav.

Aproape 300 de pompieri şi zeci de maşini de pompieri, precum şi elicoptere, se luptau pentru a stinge incendiul, a anunţat Ministerul Situaţiilor de Urgenţă.

Videoclipurile postate online au arătat un fum negru şi gros care se ridica pe cer şi flăcări uriaşe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.