Cel puţin 23 persoane au murit şi altele au fost rănite în urma unui incendiu uriaş izbucnit la un bar de karaoke din sudul Vietnamului, lângă oraşul Ho Chi Minh, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit la etajul superior al clădirii, marţi seara, în momentul în care mai mulţi clienţi se aflau în interior.

Pentru a scăpa cu viaţă, patru persoane au sărit de la etajele doi şi trei, a relatat presa locală. Deşi s-au rănit, au reuşit să supravieţuiască.

Pompierii au ajuns la faţa locului la scurt timp după ce alarmele s-au declanşat.

Echipajele spun că incendiul a durat mai puţin de o oră până a fost declarat sub control. Anchetatorii sunt în curs de stabilire a cauzei izbucnirii incendiului.


Barul de karaoke An Phu, situat în regiunea Binh Duong, chiar la nord de oraş, ocupa o clădire de dimensiuni semnificative, cu 29 de camere.

Aproximativ o treime din clădire a luat foc, au spus oficialii locali.

Barul avea multe decoraţiuni şi decor din lemn, potrivit BBC Vietnamese.

Nu este prima dată când un incendiu izbucneşte la un bar de karaoke din Vietnam. Luna trecută, trei pompieri au murit după ce au încercat să stingă un incendiu într-un bar de karaoke din capitala Hanoi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.