Un elicopter a aterizat marţi după-amiază în grădinile Palatului Buckingham, dar nu este clar cine se află la bord sau care este scopul aterizării sale, a relatat SkyNews, în timp ce tabloidul The Daily Mail scrie că prinţul Harry a fost văzut sosind marţi la Clarence House pentru o "scurtă întâlnire" cu Regele Charles, după ce monarhul a fost diagnosticat cu cancer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducele de Sussex, care locuieşte în SUA, a fost văzut stând în spatele unui Land Rover care făcea parte dintr-un convoi de maşini ce a sosit la reşedinţa regală de lângă Palatul Buckingham. Harry a sosit în Marea Britanie la bordul unui zbor al companiei British Airways care a durat 11 ore. El s-a îmbarcat la câteva ore după ce tatăl său a dezvăluit că este bolnav şi a aterizat marţi după-amiază pe aeroportul Heathrow din Londra.

Soţia sa Meghan şi copiii Archie şi Lilibet au rămas acasă, în Montecito, California.

Venirea grabnică a lui Harry dă speranţe că întoarcerea sa în Marea Britanie va fi folosită pentru un dezgheţ al relaţiilor cu tatăl său şi mai ales cu fratele său, William.

Regele Charles se odihneşte la Clarence House după ce a început tratamentul pentru cancer în ambulatoriu, iar prinţesa Beatrice, nepoata sa, şi soţul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au fost văzuţi plecând după o vizită marţi dimineaţă. Nu se ştie dacă Harry va rămâne în centrul Londrei pentru a fi aproape de rege sau va sta la Windsor, cel mai probabil la Frogmore Cottage.

Regele a început luni tratamentul pentru cancer.

"Pentru că avem de-a face cu un om care este cunoscut ca fiind dependent de muncă, regele va dori să continue să facă cât mai multe lucruri posibile”, a relatat corespondentul SkyNews. De asemenea, regele încearcă să rămână ”cât mai optimist posibil", a transmis corespondentul citând surse din Palat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.