Un deputat iranian a propus marţi să se plătească o recompensă în valoare de trei milioane de dolari ”oricui îl va ucide (pe preşedintele american Donald) Trump”, potrivit agenţiei iraniene de presă Isna, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În numele poporului provinciei Kerman, noi vom plăti o recompensă (în valoare) de trei milioane de dolari în numerar oricui îl va ucide pe Trump”, a declarat Ahmad Hamzeh în Parlament.

Kerman este oraşul natal al definctului general Qassem Soleimani, asasinat la 3 ianuarie într-un atac cu un avion american fără pilot (dronă) în apropiere de aeroportul din Bagdad.

După asasinarea generalului iranian - comandantul Forţei Al-Qods din cadrul Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii islamice -, relaţiile dintre Statele Unite şi Iran, deja tensionate, s-au tensionat şi mai mult.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.