Magistraţii americani l-au condamnat la un an şi o zi de închisoare pe britanicul Michael Sandford, care a încercat să fure arma unui poliţist la un eveniment de campanie republican, pentru a-l ucide pe prezidenţiabilul Donald Trump. Tânărul a pledat vinovat în luna septembrie pentru posesie de armă ca imigrant ilegal şi pentru pertubarea ordinii publice la evenimentul de campanie al miliardarului republican, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc la un eveniment de campanie din Las Vegas.

Mama suspectului a susţinut că tânărul este ”plin de regrete cu privire la faptele sale”.

Lynne Sandford a declarat anterior că fiul ei este bolnav de autism şi ar trebui să îşi ducă la capăt sentinţa într-o închisoare din Marea Britanie.

”Michael se teme că victoria lui Donald Trump ar putea să aibă un impact asupra decizie judecătorului”, a explicat aceasta pentru publicaţia Express.

Sanford risca până la zece ani în spatele gratiilor pentru presupusa tentativă de asasinare a republicanului Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.