Un avion Boeing 737, cu 143 de oameni la bord, a ratat aterizarea la o bază militară şi a ajuns în râul St. Johns din Jacksonville, Florida, iar 21 de oameni au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul s-a petrecut vineri noapte, la ora locală 21.40, în timpul unei furtuni, scrie Reuters.

Autorităţile din Jacksonville au anunţat pe Twitter că 21 de oameni au fost duşi la spital şi se află în stare bună.

Avionul, modelul 737-800, venea din Naval Station Guantanamo Bay din Cuba cu 136 de pasageri şi 7 membri ai echipajului şi urma să aterizeze pe Naval Air Station Jacksonville.

Avionul nu s-a scufundat, au mai anunţat oficialităţile, care au prezentat şi două fotografii cu aparatul de zbor intact plutind.

Primarul din Jacksonville, Lenny Curry, a scris pe Twitter că preşedintele american Donald Trump l-a sunat pentru a-i oferi ajutorul.

Un pasager a declarat pentru CNN că zborul, care a plecat cu o întârziere de patru ore, a făcut „o aterizare cu adevărat grea” în Jacksonville, în timpul furtunii.

„Am ajuns jos, avionul literalmente a lovit pământul şi a ricoşat, era clar că pilotul nu avea controlul total asupra lui şi a ricoşat din nou”, a spus Cheryl Bormann.

Ea a mai precizat că majoritatea pasagerilor aveau legături cu armata şi că s-au ajutat între ei să iasă din scaune pe aripă, de unde au fost preluaţi de bărci.

Avionul aparţine companiei Miami Air International, care nu a comentat încă incidentul.

Un purtător de cuvânt al Boeing a transmis că incidentul a fost adus la cunoştinţa companiei şi că sunt adunate informaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.