Poliţia americană căuta un bărbat care a rănit prin împuşcare copii care au aruncat cu bulgări de zăpadă în maşina sa, în statul Wisconsin, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O fată în vârstă de 12 ani şi un băiat în vârstă de 13 ani făceau parte dintr-un grup de copii care a aruncat cu bulgări de zăpadă în maşini ce treceau prin Milwaukee, un oraş cu aproape 600.000 de locuitori, în nordul Statelor Unite.

”Un bulgăre de zăpadă a atins o Toyota albă (...), iar şoferul maşinii a tras cu arma în grupu de copii, rănind două victime”, au anunţat autorităţile locale într-un comunicat, precizând că viaţa copiilor nu este în pericol.

Marţi, autorul focurilor de armă era în continuare fugar.

Potrivit bazei de date a organizaţiei Gun Violence Archive, cel puţin 500 de persoane au fost rănite cu gloanţe în Statele Unite de la începutul lui 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.