Un bărbat din Louisiana s-a înecat după ce şi-a cerut iubita în căsătorie, sub apă, în timp ce cuplul se afla în vacanţă în Tanzania, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Steven Weber şi Kenesha Antoine stăteau în insula Pemba, la Manta Resort, la o cabană cu un dormitor sub apă.

Weber a făcut cererea joi, în timp ce înota şi ţinea în mână un bileţel la geamul dormitorului, înainte de a-i prezentat Keneshei şi inelul.

Pe biletul pus de Weber într-o punguţă transparentă scria: "Te iubesc mai mult în fiecare zi. Vrei să fii soţia mea? Te măriţi cu mine?",

Însă Weber nu a mai ieşit la suprafaţă. "Nu ai reuşit să vii înapoi, aşa că nu ai mai putut auzi răspunsul meu: Da, Da! De un milion de ori da, mă mărit cu tine", a scris Kenesha pe Facebook.

"Nu am reuşit să apucăm celebrarea a începutului vieţii noastre împreună, după ce cea mai frumoasă zi a vieţii noastre s-a transformat în cea mai urâtă, în ceva ce nu mi-aş fi putut imagina vreodată. Voi încerca să mă gândesc la faptul că ne-am petrecut nişte zile minunate şi că am fost atât de fericiţi în ultimele noastre momente împreună", a scris Antoine pe Facebook.

Autorităţile locale au anunţat că au început o investigaţie.

Departamentul de Stat a confirmat moartea unui turist american în Tanzania, dar nu a oferit alte detalii.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.