Un locuitor dintr-o suburbie a Londrei în care poliţia a efectuat duminică percheziţii declară că el crede că unul dintre autorii atentatului de la London Bridge este un vecin cunoscut din cauza prozelitismului religios, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jibril Palomba a declarat că l-a recunoscut pe bărbatul care locuia într-un apartament percheziţionat duminică de către poliţie la Barking ca fiind unul dintre autorii atentatului care apare într-o fotografie pusă în circulaţie online.

Palomba afirmă că el şi soţia sa s-au întâlnit prima oară cu acest vecin după ce femeia s-a declarat îngrijorată de modul în care bărbatul le vorbea copiilor şi altora într-un parc din zonă ”despre religie, Mohamed, chestii din astea”.

El spune că soţia sa a semnalat poliţiei comportamentul vecinului lor, dar că nimic nu s-a întâmplat după aceea.

Palomba mai spune că ulterior a socializat cu acest bărbat şi că nu l-a suspectat vreodată că ar putea să plănuiască atentate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.