Autorităţile americane au arestat un bărbat dezbrăcat, care şi-a tăiat organele genitale şi i-a hărţuit pe trecătorii dintr-un cartier al metropolei Chicago. De asemenea, suspectul a încercat să atace doi poliţişti, care l-au doborât imediat cu un pistol taser. Acest incident ciudat a avut loc în comunitatea Irving Park, un cartier din nord-vestul Chicago, transmite The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o înregistrare de pe reţelele sociale, suspectul este susprins dezbrăcat în spatele unui gard de metal, hărţuind trecătorii înainte ca poliţiştii să intervină pentru a-l calma. Acesta se apropie de o poliţistă, în timp ce trecătorii îi cer insistent să se calmeze. Însă, bărbatul ţipă ”dispari de aici, scorpie” către poliţista din Chicago.

Ulterior, poliţista îi cere bărbatului să se întindă pe jos, înainte de a-l doborî la pământ cu un pistol taser.

”Doamne. Împuşcă-l în posterior. Împuşcă acest tâmpit. Acesta este un moment în care poţi să împuşti oameni”, ţipă bărbatul care înregistrează întregul incident din Irving Park.

Apoi, suspectul se ridică şi încearcă să atace un al doilea poliţist, dar este din nou pus la pământ cu un pistol taser. La sfârşitul înregistrării, acesta apare întins pe pământ şi înconjurat de poliţişti. Nu se cunoaşte starea sa de sănătate, dar martorii susţin că acest şi-a tăiat o parte din organele genitale.

”Am mers să-mi vizitez băiatul după muncă şi atunci când am parcat am văzut acest individ care se învârtea în mijlocul străzii. Oamenii erau în jurul lui şi a început să-i înjure şi să-i împingă. Ei au plecat şi el s-a dezbrăcat complet în mijlocul străzii. Am ieşit din maşină şi am rămas acolo cu băiatul meu ca să vedem ce se întâmplă”, a declarat Eriz Gonzales.

Acest incident straniu a avut loc în comunitatea Irving Park, situată la nord de cartierul Logan Square din nord-vestul Chicago.

Nu este clar dacă suspectul era drogat, deşi martorii susţin că acesta putea să fie sub influenţa unor droguri sintetice. De asemenea, acest incident a avut loc vizavi de o şcoală din Chicago.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.