Magistraţii britanici l-au găsit vinovat marţi după-amiază pe Nadeem Muhammad, după ce acesta a încercat la începutul anului să furişeze un dispozitiv explozibil improvizat, care era ascuns în bagajul său de mână, la bordul unei aeronave Ryanair de pe aeroportul Manchester, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Însă, Nadeem Muhammad nu a reuşit să treacă dispozitivul explozibil improvizat de filtrele de securitate de pe aeroportul internaţional din Manchester.

Procurorii au argumentat că suspectul în vârstă de 43 de ani intenţiona să detoneze dispozitivul explozibil improvizat la bordul zborului Ryanair cu destinaţia Bergamo, Italia.

Acest incident a avut loc pe 30 ianuarie 2017.

Muhammad a fost găsit vinovat pentru ”deţinere de explozibili cu intenţia de a pune în pericol viaţa” de către magistraţii Curţii Coroanei din Manchester.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.