Un bărbat a fost arestat la primele ore ale dimineţii de sâmbătă, după ce a fost văzut urcând pe un zid al Royal Mews, de lângă Palatul Buckingham din Londra, a declarat poliţia, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ofiţerii au fost alertaţi cu privire la bărbatul care se căţăra pe perete pentru a intra în Royal Mews, care se află lângă grădina Palatului.

Poliţia a declarat că un tânăr de 25 de ani a fost reţinut în afara grajdurilor din Royal Mews, care răspunde de toate aranjamentele de călătorie rutieră pentru Regele Charles şi membrii Familiei Regale şi găzduieşte caleaşcă regală aurită, Gold State Coach.

Bărbatul a fost arestat pentru încălcarea fără drept a unei proprietăţi, în temeiul Legii poliţiei şi a criminalităţii organizate grave, a declarat poliţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.