O camionetă a luat foc sub un avion de linie de tip Boeing 777 aparţinând companiei Air Canada, în weekend, pe Aeroportul Pierre-Elliott-Trudeau din Montréal, iar flăcările au avariat fuzelajul aeronavei, care tocmai aterizase după un zbor de la Geneva fără însă ca cineva să fie rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai multe înregistrări video difuzate pe reţele de socializare au surprns un camion de serviciu în flăcări sub fuzelajul avionului, un incident care a generat un fum negru care a cuprins pista.

Pompieri de pe aeroport, ajutaţi de poliţie, au reuşit să controleze rapid incendiul, o intervenţie rapidă care a împiedicat flăcările să se extindă la întregul avion.

”Echipajul a acţionat în mod profesionist şi a asigurat debarcarea rapidă a pasagerilor care se aflau în avion”, a anunţat Air Canada într-un comunicat difuzat la postul CTV News.

O anchetă a fost deschisă de către Biroul Securităţii Transporturilor din Canada în vederea stabilirii cauzelor acestui incident. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.