Autorităţile indoneziene au anunţat că un avion de mici dimenisiuni al poliţiei a dispărut sâmbătă dimineaţă de pe radare, în timp ce se îndrepta spre insula Batam, situată în apropiere de Singapore. Mai multe echipe de salvatori au fost trimise la faţa locului, iar situaţia celor 15 persoane de la bordul aeronavei rămâne necunoscută, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aeronova a decolat în jurul orei locale 9.30 (4.30 ora României) de pe o pistă din localitatea Pangkal Pinang, situată pe insula Bangka. Autorităţile susţin că există posibilitatea ca avionul să se fi prăbuşit între insulele Mensanak şi Sebangka sau pe insula Gentar.

O echipă de salvatori a descoperit mai multe obiecte care ar putea să provină de la bordul aeronavei dispărute, inclusiv scaune, bagaje şi documente.

De asemenea, mai multe obiecte ale pasagerilor au fost descoperite.

”Am găsit resturi”, a declarat preşedintele Agenţiei Indoneziene de Căutare şi Recuperare (BASARNAS), Bambang Soelistyo.

Acesta a explicat că este mult prea devreme pentru a declara că nu există supravieţuitori, întrucât niciun cadavru nu a fost descoperit până în acest moment.

Se pare că patru nave ale poliţiei indoneziene au fost mobilizate în zona de căutare, care acoperă peste 200 de mile navale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.