Un oficial de rang înalt din cadrul serviciuluii de presă al Casei Albe, Raj Shah, a plecat din funcţie, pentru a prelua conducerea filialei de comunicare a unui cabinet de lobby, a anunţat marţi nouş său angajator, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raj Shah îngroaşă astfel rândul foarte numeroşilor consilieri sau membri ai administraţiei Trump care au plecat din post după preluarea funcţiei, în ianuarie 2017, de către miliardarul republican.

El se declară, citat într-un comunicat al grupului care l-a angajat, ”încântat să se alăture” Ballard Media Group, filiala de comunicare a Ballard Partners, un cabinet de consultanţă în legătură cu puterile publice.

El urmează să lucreze alături de Jamie Rubin, care a fost purtător de cuvânt al Departamentului de Stat în administraţia democratului Bill Clinton.

Raj Shah a preluat postul de la Casa Albă la învestirea preşedintelui republican şi răspundea, din când în când, jurnaliştilor în conferinţe de presă.

El a ”supervizat strategia şi comunicaţiile la Casa Albă în vederea confirmării judecătorului Brett Kavanaugh la Curtea Supremă a Statelor Unite”, precizează Ballard Partners.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.