Twitter s-a confruntat cu o nouă întrerupere temporară a serviciilor. Potrivit site-ului Downdetector, mii de utilizatori au afirmat că platforma de socializare a fost inactivă de la începutul după-amiezei de joi, 14 iulie, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând cu ora locală a Franţei 14:16, au fost înregistrate peste 11.000 de cazuri în Franţa şi peste 27.000 în Statele Unite.

Internauţii din alte ţări, inclusiv Marea Britanie, Mexic, Brazilia şi Italia, au declarat, de asemenea, că Twitter nu funcţionează. Cauza defecţiunii nu a fost încă specificată.

Serviciul pare să se fi reluat treptat la puţin mai bine de jumătate de oră după producerea întreruperii, internauţii profitând de ocazie pentru a lua în derâdere reţeaua socială.

”Am avut cele mai productive 30 de minute din ultimii ani. Şi, dacă nu, se pare că Twitter a scăzut timp de 30 de minute”, a scris un utilizator.

Platformele digitale se confruntă adesea cu întreruperi, însă întreruperile lungi ale serviciului reprezintă o excepţie.

Această problemă tehnică vine într-un moment sensibil pentru grupului californian, care săptămâna aceasta a intrat într-o luptă juridică cu Elon Musk. Twitter vrea să-l oblige pe multimiliardar să onoreze acordul pe care l-a semnat în aprilie, când şi-a anunţat intenţia de a cumpăra platforma pentru 44 de miliarde de dolari, înainte de a se retrage din înţelegere săptămâna trecută.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.