Turnul Eiffel a fost redeschis vineri, după opt luni de la închiderea sa din cauza pandemiei de Covid-19, cea mai lungă perioadă în care accesul vizitatorilor nu a fost posibil după Al Doilea Război Mondial, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce numărătoarea inversă a aju ns la zero, au avut loc aplauze şi ovaţii din partea vizitatorilor care aşteptau la coadă să intre, o formaţie a început să cânte, iar oamenii au început să treacă prin poarta de intrare.

"Ne simţim destul de norocoşi să fim aici", a declarat Patrick Perutka, un tânăr de 18 ani din Croaţia, care aştepta de trei ore să se deschidă porţile.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Perutka era la prima sa vizită la Turnul Eiffel.

”Este mare lucru. Toată lumea ştie despre asta”m a spus el despre turn.

Din cauza îngrijorărilor persistente cu privire la virus, măştile rămân obligatorii pentru oricine are peste 11 ani iar fiecare lift va transporta doar jumătate din numărul normal de vizitatori.

Începând cu 21 iulie, vizitatorii vor trebui să arate şi un ”permis de sănătate” din partea guvernului francez, pentru a demonstra că sunt fie vaccinaţi, fie că au avut recent un test negativ pentru Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.