Republicanul Donald Trump a luat în râs luni după-amiază acuzaţiile lansate de serviciile de securitate americane cu privire la implicarea hackerilor ruşi în mai multe atacuri cibernetice orchestrate de Kremlin, în încercarea de a influenţa rezultatele alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă puteţi imagina dacă rezultatele acestor alegeri nu erau în favoarea noastră şi noi încercam să jucăm argumentul Rusia/CIA. S-ar chema teoria conspiraţiei”, a scris miliardarul republican pe Twitter.

Preşedintele-ales s-a arătat de asemenea surprins de faptul că aceste presupuse atacuri cinernetice nu au fost făcute publice înainte de alegerile prezidenţiale.

Barack Obama a ordonat săptămâna trecută agenţiilor de securitate să lanseze mai multe investigaţii cu privire la implicarea ruşilor în atacurile cibernetice, care au vizat în special instituţii ale Partidului Democrat şi campania lui Hillary Clinton.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.