Donald Trump a fost ignorat de Prima Doamnă a Poloniei, Agata Kornhauser-Duda, care a salutat-o mai întâi pe soţia liderului de la Casa Albă, deşi preşedintele american întinsese mâna, relatează Time.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Când preşedintele american şi Prima Doamnă MelaniaTrump se pregăteau să coboare de pe scena unde se aflau alături de şeful statului polonez, Andrzej Duda şi de soţia acestuia, cei doi lideri au dat mâna. Trump a întins apoi mâna spre Agata Kornhauser-Duda. Aceasta a părut să se îndrepte spre el, dar l-a ignorat şi a preferat să dea mâna cu Melania Trump. Abia după aceea s-a întors spre preşedintele american şi a dat mâna şi cu el.

Întâmplarea a amintit de cea de la începutul anului, când Trump a refuzat să dea mâna cu şefa Guvernului de la Berlin, Angela Merkel, aflată în vizită la Casa Albă.

O altă strângere de mână a lui Trump care a făcut deliciul utilizatorilor de internet a fost cea cu preşedintele francez Emmanuel Macron, de la summitul NATO. Cei doi şi-au strâns atât de puternic mâinile încât li s-au albit încheieturile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.