Preşedintele american Donald Trump a comentat pe Twitter, aşa cum era de aşteptat, ştirea că apariţia lui de câteva secunde în filmul „Home Alone 2” a fost eliminată de Canadian Broadcast Center din raţiuni ce ţin de durata lungmetrajului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că Justin T (Trudeau, n.r.) nu apreciază că îl pun să plătească pentru NATO sau comerţ”, a fost un prim mesaj al lui Trump. Preşedintele a revenit: „Filmul nu va mai fi vreodată la fel! (glumesc doar)”.

Canadian Broadcasting Corporation a spus că secvenţa din „Home Alone 2: Lost in New York” (1992) în care apare actualul preşedinte american a fost tăiată „pentru timp”, cu mult înainte de alegerile din 2016.

În acea secvenţă, Macaulay Culkin rătăceşte prin hotelul Plaza din New York şi se opreşte să întrebe: „Mă scuzaţi, unde este recepţia?”. Trump îi răspunde: „Pe culoar şi la stânga”. Aceasta este singura secvenţă din film în care apare Trump.

Un purtător de cuvânt al CBC a clarificat că secvenţa nu a fost singura dintre cele tăiate din raţiuni ce ţin de durată, având în vedere că nu erau cruciale în desfăşurarea acţiunii, şi că editarea a fost făcută în urmă cu cinci ani, înainte ca Trump să devină preşedinte.

La cel mai recent summit NATO, o înregistrare video lansată în social media în care prim-ministrul canadian Justin Trudeau apare alături de alţi lideri, aparent, glumind pe seama lui Trump, a făcut ca liderul american să îşi anuleze ultima conferinţă de presă pe care trebuia să o susţină. În plus, Trump a spus despre Trudeau că este un om „cu două feţe”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.