Preşedintele american, Donald Trump, a atacat din nou NBC News într-o postare pe Twitter în care critică modul în care postul a gestionat un subiect legat de producătorul Harvey Weinstein şi a sugerat că ar trebui verificată licenţa televiziunii, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am criticat mult timp NBC şi standardele lor jurnalistice, care sunt mai rele şi decât ale CNN. Ar trebui verificată licenţa?”, a scris Trump pe Twitter, făcând referire la modul în care postul a gestionat un subiect despre Harvey Weinstein.

Roman Farrow, reporter, a declarat că NBC News l-a oprit din a lucra la un articol despre Weinstein, care este acuzat de viol şi abuz sexual. Un fost producător NBC a confirmat afirmaţiile lui Farrow.

Farrow a publicat ulterior articolul în revista New Yorker. 

Comisia Federală de Comunicaţii a SUA nu a făcut comentarii, dar în octombrie 2017 transmitea că nu are autoritatea de a anula licenţele televiziunilor din cauza unor decizii editoriale. Atunci, Trump a atacat NBC şi alte televiziuni pentru "ştiri false” şi a sugerat că le va "contesta” licenţele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.